XXI Jornades d'hist˛ria de l'educaciˇ. "Imatges de l'escola, imatge de l'educaciˇ"

This language version doesn't exist

Inscripcions i preus

  • Per a socis de la Societat d’Història de l’Educació dels Països de Llengua Catalana: 80 euros matrícula ordinària (inclou llibre d’actes), 110 euros matrícula completa (inclou llibre d’actes i sopar de germanor). Data límit per a fer efectiva la matrícula: 21 de juliol de 2014.
  • Per a no socis de la Societat d’Història de l’Educació dels Països de Llengua Catalana: 100 euros matrícula ordinària (inclou llibre d’actes), 130 euros matrícula completa (inclou llibre d’actes i sopar de germanor). Data límit per a fer efectiva la matrícula: 21 de juliol de 2014.
  • Per a estudiants universitaris de grau i llicenciatura: 20 euros (només inclou assistència a les jornades). Data límit per a fer efectiva la matrícula: 30 de setembre de 2014.

Els ingressos s’hauran de fer al c/c 0487-2151-13-2000001102 i en el concepte s’haurà d’especificar “XXI Jornades d’Història de l’Educació” i el tipus de matrícula: ordinària/completa (especificant si és soci SHEPPLLC o no soci, o estudiant universitari). S’ha d’enviar còpia del rebut de transferència així com la butlleta adjunta amb tota la informació sol·licitada abans esmentada a l’adreça de correu electrònica següent: jornades.she.gedhe@gmail.com

- Sol·licitud -

logos